Fraktvilkår

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i betalingsløsningen i nettbutikken.

Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av betalingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper innen rimelig tid og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Skal selgeren sørge for at varen blir sendt til kjøperen, plikter han å få varen fraktet til bestemmelsesstedet på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport.

Bestemmelsesstedet er hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Ved kjøp av varer som ikke er 100% lagerført så kan det ta noe lengre leveringstid om vi er tomme på lager.

Gratis frakt ved ordre over 3000kr gjelder ikke varer som har en egenspesifisert fraktpris. Da disse er varer som krever egne fraktalternativer enn vanlig pakker.

Dersom det er mangler i din ordre så må vedlagt plukk seddel fremvises for å kunne få erstattede varer ettersendt. Selgeren vil også etter omstendighetene kunne kreve renter ved forsinket betaling, inkassogebyr og et rimelig gebyr ved uavhentede varerOm servicepakker ikke avhentes i posten vil varen returneres og det belastes kunden for returporto begge veier. Fast sats 400,- inkl MVA. Dette gjelder også for uavhentede pakker ved betalingsmåte for postoppkrav. Dette øker tilsvarende ved gjentagelser.

Dersom kunden har oppgitt feil adresse og pakken krever omadressering under frakt, kan dette gjøres ved en fast sats på 229kr inkl. MVA.