Fangstmann.no | OM OSS

Vi er en av NORGES største fangstbutikker. 

Norsk faghandel siden 2010.

 

Hos Fangstmann.no supplerer vi dine behov innen fangst med feller med ulike formål. Vi har fellefangst redskap for levende fangst, fellefangst som avliver viltet / byttet som slagfeller og komplette fellekasser. 

Er du ute etter luktstoffer for å tiltrekke eller skremme det du måtte ønske av dyr har vi deg dekket. Vi har et stort utvalg luktstoffer til alle dyrearter.

Hos oss finner du også alt du behøver til jakt, fangst og noe fiske. Vi har et bredt utvalg innen optikk, termisk kikkert, våpenutstyr, slakteutstyr, beredskapsutstyr og mye mer.

Vi utvider stadig vårt sortiment og har også diverse til ATV tilbehør, som, vintermaskiner / snøfreser og plog, gårdsmaskineri. 

Alt fra fotografer som bruker luktstoff for å få inn ei gaupe, fangstmenn som fangster rev, mår og gaupe i Norden til Statens Naturoppsyn og andre profesjonelle aktører.

Vi er din partner innen fangst og hjelper deg til å fange, skremme eller lokke inn det du måtte ønske av dyr. Det er skrevet flere artikler om oss i jaktblader og vi er ressurs for statlige som SNO, Statenes Naturoppsyn, DN, NJFF, Skadedyrfirmaer, Gårdeiere, Oppdrettere og ikke minst private fangstfolk. 

 

Ønsker du å kontakte oss kan du gjøre dette gjennom vårt kontaktskjema!